مواد لازم:


آرد:یک دوم پیمانه شکر: یک پیمانه پودر کاکائو: 3 قاشق سوپ خوری
شیر: 1 لیتر تخم مرغ: 1 عدد بیسکویت یا کیک: مقداری
خامه:125 گرم شکلات شیری: 100 گرم وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
شوکورول یا مربای گیلاس یا توت فرنگی: مقداری برای تزیین



طرز تهیه:

ابتدا آرد را با شکر و پودر کاکائو مخلوط کرده و با قاشق خوب بهم بزنید تا با زبری شکر نرم شوند.بعد شیر را اضافه کرده و مدام بهم بزنیدتا خامی آرد گرفته شود / سپس تخم مرغ را با چنگال بزنید و به مواد اضافه کنید.مدام به همزدن ادامه دهید تا دسر سفت شود(مانند فرنی). سپس آن را از روی حرارت برداشته وانیل و شکلات را اضافه کنید تا با حرارت مایه آب شود.بعد از خنک شدن خامه را به آن اضافه کنید.
کف ظرفهای موردنظر بیسکویت یا کیک قرار داده و از مایه ی دسر روی آن بریزید و با خامه ی فرم گرفته و میوه و شوکورول تزیین کنید.



نوش جاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااان